Ruilen en retourneren

We willen dat u helemaal tevreden bent met uw aankoop

Controleer dit zo snel mogelijk na ontvangst en open de accessoires niet voordat u de hoofditem (en) op maat hebt gecontroleerd. Als u om welke reden dan ook niet helemaal tevreden bent met uw aankoop, dan ruilen of retourneren we deze graag met inachtneming van dit retourbeleid.

 

Retourbeleid

U mag goederen inspecteren en passen op een manier die in een winkel mogelijk zou zijn. Het is ok om schoenen te passen voor maat.

Als je een deel of je hele bestelling wilt retourneren voor een terugbetaling of omruiling, moet je ons hiervan binnen 14 dagen na levering op de hoogte stellen. U kunt ons hiervan op de hoogte stellen door een retourverzoek in te dienen in het gedeelte met voltooide bestellingen van uw account op deze website of per e-mail of telefonisch.

Producten kunnen niet gedragen worden als ze eenmaal gedragen zijn.

Klanten krijgen mogelijk geen volledige restitutie als artikelen naar ons worden teruggestuurd, gebruikt of gewassen, niet in de originele staat met intacte labels, met sporen of geuren (bijv. Parfum of sigarettenrook).

We vragen om items samen met de originele verpakking van de fabrikant terug te sturen, zodat toekomstige klanten het item kunnen ontvangen zoals de fabrikant het bedoeld heeft.

Bewaar het bewijs van verzending wanneer u de goederen naar ons terugstuurt. Dit is voor uw eigen veiligheid in het geval goederen verloren gaan tijdens het transport.

 

Recht om te annuleren

U hebt een wettelijk recht om uw bestelling te annuleren onder de Regels voor consumentencontracten (informatie, annulering en extra kosten) 2013. Raadpleeg onze pagina Herroepingsrecht voor meer informatie.

 

Restitutiebeleid

Voor retourneringsaanvragen of annuleringen van gehele bestellingen die binnen 14 dagen na de dag na levering van de bestelling zijn ontvangen, zullen wij uw betaling terugbetalen, inclusief de verpakkings- en verzendkosten (behalve de extra kosten die ontstaan ​​als u voor een ander type levering dan de goedkoopste kiest) door ons aangeboden type standaard levering). De koper is verantwoordelijk voor de kosten van het terugzenden van de bestelde artikelen.

Voor verzoeken om gedeeltelijke bestelling die binnen 14 dagen na de dag na levering zijn ontvangen, zullen we de kosten van het bestelde artikel terugbetalen. Verpakkings- en verzendkosten worden niet gerestitueerd. De koper is verantwoordelijk voor de kosten van het terugzenden van de bestelde artikelen.

Gehele of gedeeltelijke retourverzoeken voor bestellingen die na 14 dagen van de dag na levering zijn ontvangen, kunnen naar eigen goeddunken worden geaccepteerd en een creditnota of omruiling worden aangeboden. De verpakkings- en verzendkosten zijn niet restitueerbaar en de koper is verantwoordelijk voor de kosten van het terugzenden van de bestelde artikelen.

Standaardverpakkings- en verzendkosten voor ruilartikelen worden niet in rekening gebracht, tenzij de ruilartikelen vervolgens naar ons worden geretourneerd voor terugbetaling, in welk geval ze worden afgetrokken van de terugbetaling. Expressverpakkings- en verzendkosten voor ruilartikelen moeten vooraf worden betaald.

 

Procedure

Als u een bestelling wilt annuleren onder de Regels voor consumentenovereenkomsten (informatie, annulering en extra kosten) 2013. Klik hier voor meer informatie.

Om via deze website een retourverzoek in te dienen, logt u in op uw account, gaat u naar ‘Voltooide bestellingen’, klikt u op ‘Artikelen retourneren’ naast de relevante bestelling, vult u het formulier in en klikt u op ‘Retourverzoek indienen’. U kunt ook telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen met uw bestelnummer, wat u wilt retourneren en waarom u het wilt retourneren.

U ontvangt dan een e-mail met uw retourverzoek-ID plus instructies over hoe u de artikelen naar ons kunt retourneren.

We gaan met u akkoord om het artikel terug te betalen, te vervangen of om te ruilen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Gelieve de geretourneerde artikelen zonder onnodige vertraging en in ieder geval binnen 14 dagen na de dag waarop u uw retourverzoek heeft meegedeeld, naar ons terug te sturen. We raden u aan een aangetekende of track and trace postmethode te gebruiken die voldoende dekking biedt voor de geboekte waarde.

Na ontvangst van het pakket zullen we bepalen of het artikel in overeenstemming met ons beleid kan worden geretourneerd.

Zodra we je geretourneerde goederen hebben ontvangen, sturen we je een e-mailbevestiging en wordt je terugbetaling binnen 7 dagen verwerkt.

Terugbetalingen worden terugbetaald met hetzelfde betaalmiddel dat u voor de eerste transactie heeft gebruikt. Nadat we uw teruggave hebben verwerkt, kan het enkele extra werkdagen duren voordat het bank- en creditcardsysteem het geld op uw creditcard of bankrekening heeft bijgeschreven.

Als het artikel niet acceptabel is, sturen we het terug met een uitleg van de redenen voor het retourneren.